Nieuws

Aanrijroutes bedrijventerrein De Zegge VII

2 september 2019

Bericht namens de gemeente Raalte: Bedrijventerrein De Zegge VII krijgt steeds meer vorm. Het is mooi om te zien dat steeds meer ondernemers zich hier… Lees meer »

Roelofsen Carrosseriebouw in Raalte koopt 2,2 hectare grond op De Zegge VII

29 mei 2019

Van paardentransport, carrosseriebouw en servicetrucks tot trucks voor de schaats- en motorsport; Roelofsen Carrosseriebouw maakt het. Met een splinternieuwe Volvo, Mercedes, Scania, Renault Master of… Lees meer »

Start bouw nieuwe pand Timmerfabriek Mekenkamp

2 mei 2019

Het bedrijventerrein De Zegge VII is volop in ontwikkeling. Wim Harbers, eigenaar van Timmerfabriek Mekenkamp, tekende afgelopen februari voor een perceel van 9.500 m². Het… Lees meer »

Infrastructuur De Zegge VII krijgt steeds meer vorm

12 april 2019

Er wordt hard gewerkt aan de inrichting van bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte. Het plangebied krijgt steeds meer vorm. Het nieuwe fietspad gelegen aan… Lees meer »

Timmerfabriek Mekenkamp verhuist dit jaar nog naar De Zegge VII

5 februari 2019

Timmerfabriek Mekenkamp gaat zich vestigen op het Raalter bedrijventerrein De Zegge VII. Eigenaar Wim Harbers is erg blij met de nieuwe locatie die ruimte biedt… Lees meer »

Disselhorst Metaal breidt voor de tweede keer uit op De Zegge VII

20 december 2018

Het Raalter bedrijf Disselhorst Metaal is met de aankoop van ongeveer 3000 m2 grond op De Zegge VII klaar voor de toekomst. Het pand van… Lees meer »

Van der Vegt Fijnmetaal B.V. groeit door op De Zegge VII

27 november 2018

De gemeente Raalte en Van der Vegt Fijnmetaal B.V. hebben een koopovereenkomst gesloten voor de koop van grond op het bedrijventerrein De Zegge VII. Het… Lees meer »

De eerste fase van het bouwrijp maken is afgerond!

12 november 2018

De Zegge 7 krijgt steeds meer vorm. De eerste fase van het bouwrijp maken is afgerond. Momenteel wordt hard gewerkt aan de aanleg van de… Lees meer »

Start bouw pand Pan Oston op De Zegge VII

18 juli 2018

Feestelijke start bouw bedrijfspand Pan Oston Op donderdag 12 juli hebben Pan Oston en Aan de Stegge Twello de bouw van het nieuwe bedrijfspand van… Lees meer »

Pan Oston vestigt zich op De Zegge VII

6 maart 2018

Pan Oston groeit door op De Zegge VII De gemeente Raalte en Pan Oston hebben overeenstemming bereikt over de koop van een bedrijfskavel op het… Lees meer »